2019-09-18T18:51:50+02:00

Workshop-serie: ‘werken met het Ziezo-model®, Zelfvertrouwen en Levenslust’

 

Effectief begeleiden van kind, student en cliënt

Over de Workshops

Het opheffen van handelingsverlegenheid in onderwijs en zorg

Als begeleider van kinderen, jongeren en/of volwassenen kun je twijfelen over of vastlopen op de aanpak die je wilt volgen. Je haalt van alles uit de kast maar niets slaat aan. Dan komt er een moment dat je het niet meer weet. Wat kun je dan doen? Wat is handig en nuttig? En wanneer zet je een interventie in?

Ida Stamhuis, docent (met CRKBO registratie) en therapeut, heeft vanuit haar praktijkervaring met volwassenen, kinderen, jongeren, ouders en leerkrachten een model ontwikkeld waarmee in iedere setting de handelingsverlegenheid doorbroken kan worden. Haar Ziezo®-model is een instrument dat zowel voor de begeleider als de cliënt handvatten biedt voor zelfreflectie en effectieve interventies die de impasse doorbreken en nieuwe openingen bieden.

In deze Workshops laat Ida Stamhuis je ervaren hoe je vanuit meerdere invalshoeken binnen het onderwijs, een therapeutische setting of zorgtraject aan de slag kunt. Het wordt een actieve, inspirerende middag waarin verrassende verbindingen worden gelegd en uiteenlopende inzichten gaan samenvallen.

Wanneer je je openstelt voor de ervaringsactiviteiten van deze middag ga je naar huis met een rugzak vol prettige gedachten, handvatten voor effectieve interventies, levenslust, meer zelfkennis en een grote glimlach.

Na de introductie workshop krijg je het boek Zelfvertrouwen en Levenslust (t.w.v. €31,-) geschreven door Ida Stamhuis mee naar huis.

Ida Stamhuis

coach, trainer/docent (met CRKBO registratie), therapeut en auteur van Zelfvertrouwen en Levenslust

Doelgroep

  • Opleiders
  • Leerkrachten en Coaches
  • Therapeuten van volwassenen en kinderen

 

Agenda >>