Volwassenen

Home/Volwassenen
Volwassenen 2018-11-06T14:43:49+01:00

Na de aanmelding volgt een intakegesprek en maken we de keuze welk vervolgtraject het beste past bij de hulpvraag. Kosten € 45.-

ZEL-Coaching;                Je zit niet lekker in je vel. Hebt last van sombere gedachtes. Je hebt last van keuzestress. Negatieve patronen herhalen zich in je leven. Relaties lopen vast. Je voelt je onzeker. Samen met jou gaan we aan de slag om jouw kracht en levenslust te hervinden. Met behulp van gesprekken en interventies die jou inzicht en vaardigheden geven, groeit je zelfvertrouwen en je levenslust. Kosten € 80,- per uur

Digi-coaching;       Soms zie je het even niet meer zitten. Je worstelt met een dilemma, loopt vast in je contacten, in je relatie en op je werk. Zooo handig om dan via skype, telefoon, app, mail begeleidt te worden. Goedkoop ( € 1 per minuut) en kan vanaf elke plek. Je hoeft het niet alleen te doen, voelt je ondersteunt en kunt direct tips en tools toepassen.

Fris aan’t werk;      Je voelt je moe en uitgeblust. Het lijkt of je gevangen zit in de verplichtingen op je werk en privé. Eigenlijk zou je het anders willen…. Maar hoe? Gelukkig is het nooit te laat om het tij te keren. In deze training gaan we aan de slag met jouw energie balans. De keuzes die jij kunt maken zodat je je weer krachtig en energiek voelt. Na een individueel kennismakingsgesprek gaan we 7 keer (1,5 uur) met een groep van min. 3 personen en max. 5 personen aan de slag.   Kosten € 475,-.

Reflecteren met ZEL (Zelfvertrouwen en Levenslust); Heb je last van onzekerheid? Thuis, op je werk of met vrienden? Lukt het niet goed om een volgende stap te maken in jouw ontwikkeling? Doe mee en ervaar je kracht zodat je moedig en vol plezier je mogelijkheden ziet en je kansen kunt grijpen. Deze workshop van 3 uur kost € 95,-. (minimaal 3 en maximaal 5 personen)

 Meld je hier aan voor een intakegesprek

Levenslustig Zingen Swingen; dinsdag 15 januari 2019 van 20.00-21.30                   AANMELDEN

Hoe heerlijk is het om jou levenslust te voelen stromen door je lijf! Dan kun je toch bijna niet stilzitten …   Dan wil je bewegen, dansen, de klank van je stem gebruiken, zingen… Het plezier groeit in je lijf en je energie wordt opgepept.

Hiermee gaan we aan de slag in de workshop Levenslustig Zingen Swingen zodat je ontspannen en vol levenslust weer naar huis gaat.

Prijs  €10,- per avond van 20.00-21.30. Maximaal 10 deelnemers. Plaats Cannenburg 7   1081GT  A’dam

Aanmelden 0642303783 Ida (Stamhuis)    of 0649902005 (Ziezo)