Online workshop ‘Rigoureus veranderen’

Home/Online workshop ‘Rigoureus veranderen’
Online workshop ‘Rigoureus veranderen’ 2020-10-28T13:57:07+01:00

Blijf ontwikkelen schrijf je hier in €100,-

Online workshop ‘Rigoureus veranderen’:

Doe jij ook mee om van deze crisis een waardevolle start voor de toekomst te maken?                     

Als coach/therapeut is het van groot belang dat je je steeds blijft ontwikkelen. Speciaal in deze indrukwekkende tijden met grote ontwikkelingen zullen cliënten een groot beroep op je doen. Cliënten zijn ontregelt en wachten lang voordat ze hulp zoeken. De veerkracht en de dagelijkse structuur staan onder druk. We hebben de controle verloren over ons gaan en staan. Wereldwijd zijn we gedwongen om onze gewoontes te veranderen. Dat is onze nieuwe werkelijkheid. Dat veroorzaakt veel stress en weerstand. We komen in een overlevingsmodus. Angst, onzekerheid, rouw zijn thema’s die een grote rol spelen.

Het is van belang dat we ons als coaches/therapeuten bezinnen op goede zorg. We worden teruggeworpen op wat echt belangrijk is. Gezondheid, ‘belangrijke anderen’, positieve mindset, respect voor de natuur, empathisch gedrag. Hoe gaan we dat inpassen in onze coach praktijk? Kortom, hoe gaan we om met de grote veranderingen die zich aandienen.

Doe mee met deze online workshop: Rigoureus veranderen.

In deze workshop gaan we aan de slag met enerzijds de noodzakelijke veranderingen die we als coach/therapeut te maken hebben, en anderzijds de veranderingen van hulpvraag waarmee onze cliënten bij ons gaan komen.

Wat bereik je met deze workshop:

  • Je bent voorbereid op de begeleidingsveranderingen die gaan komen.
  • Je begrijpt beter waar jouw cliënten last van hebben.
  • Je hebt concrete interventies die je kunt gaan toepassen.
  • Je voelt je geïnspireerd en voorbereid op de ‘nieuwe werkelijkheid’.

Deze online workshop duurt 2 uur en kost € 100.

Datum: