Kinderen en Jongeren

Home/Kinderen en Jongeren
Kinderen en Jongeren 2020-05-19T12:02:50+02:00

Na de aanmelding volgt een intakegesprek en maken we de keuze welk vervolgtraject het beste past bij de hulpvraag. Kosten € 45.-

Ziezo-groepstraining;   Je vindt het moeilijk om vrienden te maken. Je durft op school niet te zeggen wat je eigenlijk wilt. Je bent vaak alleen en vindt dat naar. Je voelt je gespannen als je een toets hebt of je moet voor de klas iets vertellen. Dan kan een Ziezo-groepstraining je helpen. Nadat je een aantal individuele sessies ( zie Alleen voor Jezelf) hebt gehad kom je in een klein groepje (min. 3 en max. 10 kinderen) waar je kunt oefenen met vaardigheden die jou zelfvertrouwen versterken.  We komen 8 keer bij elkaar en voor de ouders een informatie-avond. Kosten € 330,-.

Alleen voor Jezelf;       Je voelt je onzeker, je hebt geen aansluiting bij de groep, je voelt je onveilig op school, je bent ongelukkig, bang en voelt je minderwaardig. Het lijkt of iedereen alles beter kan dan jij. Dan is een ‘Alleen voor Jezelf’ gesprek echt iets voor jou. Samen gaan aan de slag. We onderzoeken waar jouw kracht zit. Jouw talenten en jouw levenslust. Na de hoeveelheid begeleiding sessies die voor jou genoeg zijn voel je je weer vol zelfvertrouwen en levenslustig.   Kosten € 80,- per uur.

Ouderbegeleiding;       Het opvoeden van kinderen en jongeren valt niet altijd mee. Graag wil je een fijne, leuke ouder zijn maar je kinderen weten als geen ander jouw grenzen te vinden. Als ouder kun je je erg ongerust maken over je kind. Je ziet dat er iets aan de hand is, maar het lukt je niet om het gesprek zo te voeren dat het voor jullie beiden constructief is. In de begeleiding gaan we aan de slag met jouw specifieke opvoedvragen zodat je met nieuwe vaardigheden en inzichten je rol als ouder weer met plezier oppakt.   Kosten € 80,- per uur.

Digi-coaching;                Soms zie je het even niet meer zitten. Je worstelt met een dilemma, loopt vast in je contacten op school. Zooo handig om dan via skype, telefoon, app, mail begeleidt te worden. Goedkoop ( € 1 per minuut) en kan vanaf elke plek. Je hoeft het niet alleen te doen, voelt je ondersteunt en kunt direct tips en tools toepassen.

Online-oudertraining;        Wij geloven in een wereld waarin iedereen een plek heeft. Een veilige wereld waarin je levenslustig en met zelfvertrouwen voluit kunt leven. Daarom willen we een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van kleine en grote mensen. Deze turbulente tijden vragen om positief en ontspannen ouderschap. Tevreden ouders voeden tevreden kinderen op. Zodat er ruimte is voor groei en ontwikkeling. We begeleiden je op een praktische en laagdrempelige manier. Met behapbare brokken zodat je vaardigheden direct kunt toepassen. Om voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te zijn bieden we de online oudertraining ‘OPVOEDEN TOT EN MET LEVENSLUST’ aan in 4 modules. Lees meer info

 Meld je hier aan voor een intakegesprek