Geef sturing aan je ontwikkeling

Home/Uncategorized/Geef sturing aan je ontwikkeling

Geef sturing aan je ontwikkeling

Als je wilt leren fietsen zal je op een gegeven moment alle moed bij elkaar rapen om zonder zijwieltjes ‘los’ te fietsen. Vaak hebben kinderen genoeg lef om dat te willen. Als het verlangen groot genoeg wordt om een nieuwe stap te maken en de last groot genoeg is zodat je het oude durft los te laten, is het tijd voor de volgende ontwikkelstap. Of je nu kind bent, volwassene of als professional.

‘Laat jij je uitdagen of belemmeren door het onbekende?’

Brrrrrr… als je het oude vertrouwde loslaat, hoeveel last je er ook van had, maak je de duikvlucht naar het onbekende. Dat is beangstigend. Daar is veel moed voor nodig. Het verdragen van onzekerheid en verander-stress vraagt om doorzettingsvermogen. Als je zelf het heft over je eigen ontwikkeling niet oppakt, komt de noodzaak van buitenaf. Dan geef je jouw persoonlijk leiderschap uit handen. Bewuste keuzes maken in je persoonlijke groei en ontwikkeling is net zo essentieel als gezond eten en lekker slapen. Enne… het kan ook een opwindend en prachtig avontuur zijn. Als we genoeg zelfvertrouwen voelen is de levenslust om te ontwikkelen positiever en aantrekkelijker.

‘Pak die kansen en ontwikkel jouw persoonlijk leiderschap’.

– Kies mensen in je omgeving die je aanmoedigen en ondersteunen                                                            

– Investeer met aandacht en energie in het kostbaarste dat je hebt, jezelf.                                                 

– Geniet van elke genomen stap.

Wil jij ook jouw kansen grijpen? Wil jij jouw persoonlijke ontwikkeling zèlf sturen? Wil je meer Zelfvertrouwen en Levenslust? Doe mee met ZEL coaching of reflecteren met ZEL!

Want de eerste stap begint bij jou!!!!!

Meer weten? www.ziezo-samen.nl / ida.stamhuis@ziezo-samen.nl

Veel succes en ontwikkelplezier.

Ida

By | 2017-05-17T18:53:08+02:00 mei 17th, 2017|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Geef sturing aan je ontwikkeling

About the Author: