Hoe krijgen ze het voor elkaar?

Home/Uncategorized/Hoe krijgen ze het voor elkaar?

Hoe krijgen ze het voor elkaar?

Mensen die vol zelfvertrouwen en inspiratie hun actieve leven leven. Ondanks tegenvallers en stress.

Dit is mijn verlangen: Die bijdrage leveren om kinderen, jongeren en hun begeleiders een ‘tool’ te bieden die effectief werkt.

Door ‘Krachtgericht’ te communiceren vergroot je het gevoel van zelfvertrouwen bij de ander en bij jezelf. In mijn boek “Zelfvertrouwen en levenslust” kun je lezen hoe jij dit ook kunt.

Ben je coach/therapeut/leerkracht/leerlingbegeleider, dan kun je hiermee uit de voeten en krijg je inzicht hoe jij dit kunt bewerkstelligen.

‘Mensen kunnen hun eigen lasten en tegenvallers prima dragen,’ zei Ida. We zijn erop gebouwd. Inzichten als deze hebben me enorm opgelucht, mede omdat ik ze mocht vergaren in ontmoetingen in een liefdevolle, oordeelloze omgeving. Ik denk dat dat Ida’s model van zelfvertrouwen en levenslust compleet maakt. Het helpt je om trouw te zijn aan jezelf en zo in je kracht te staan…’

Wouter Bax, bureau Goodwork

‘Ida Stamhuis is er met glans in geslaagd om een helder en praktisch werkmodel te ontwikkelen, met als doel zelfvertrouwen en levenslust aan te boren en te versterken.’

Uit het voorwoord van Wibe Veenbaas, Phoenix Opleidingen

Wil je meer weten? Mail ons: info@ziezo-samen.nl

By | 2016-12-24T09:39:27+01:00 december 24th, 2016|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Hoe krijgen ze het voor elkaar?

About the Author: