Zing en Swing

Home/Zing en Swing
Zing en Swing 2018-11-06T14:41:46+01:00

aanmelden Levenslustig Zing & Swing          Datum; dinsdag 15 januari       Plaats; Cannenburg 7 A’dam    Tijd ; 20.00 uur

‘De laatste tijd hebben onderzoekers fantastische resultaten behaald met betrekking tot de rol van lichaamsbeweging als stemmingsverbeteraar…  Oefening maakt hormonen vrij die een gevoel van welzijn creëren, wat op zijn beurt positieve emotionele processen in de hersenen stimuleert. Het verlaagt ook de activering van de amygdala, het angst- en stresscentrum van de hersenen’ (Aldus Hanna Poikonen van de universiteit van Helsinki in haar onderzoek; ‘A dancer’s brain develops in a unique way’).

Tijdens ‘Levenslustig Zing & Swing’ gaan we in een rustige opbouw aan de slag met als uitgangspunt herkenbare dynamieken zoals bijvoorbeeld; inspannen en ontspannen. Daar gaan we over dansen, bewegen, onze stem laten horen en zingen. Aan het einde van de avond zal je merken dat je je lekker en voldaan voelt. Deze avonden zijn gericht op vrouwen die zin hebben om op een veilige manier met hun stem en beweging bezig te zijn. Alle leeftijden kunnen meedoen. Je ervaart je unieke zelf in verbondenheid met anderen, beter in balans en lekker in je vel.        

‘Levenslustig Zing & Swing’ wordt begeleid door Ida Stamhuis. Zij is professioneel werkzaam in twee vakgebieden. Namelijk danstheater èn therapie/coaching en training.

Het concrete resultaat van deze twee passies is het boek: ‘Zelfvertrouwen en Levenslust’ èn de dansvoorstelling ‘Lust for Life’.    In ‘Levenslustig Zing & Swing’ laat Ida dit prachtig samenvloeien.

Info; 0642303783  of  0649902005 www.ziezo-samen.nl  info@ziezo-samen.nl

Levenslustig Zing & Swing is ook als vakantieweek mee te beleven in Vachaumard (Dordogne). Zie www.vachaumard.nl